Select Page

Este divendres, 18 d’octubre, arranca la cinquena edició de “Altea, llibres a la tardor”, el cicle de presentació de llibres que organitza l’Ajuntament d’Altea a través de la Regidoria de Cultura, i que es prolongarà fins el 12 de desembre .

Així ho ha donat a conèixer l’edil de l’àrea, Aurora Serrat, que ha indicat que esta activitat literària tindrà lloc a les 20:00 hores a la Biblioteca Pública, situada a la Casa de Cultura d’Altea (C/ Pont de Moncau 14), a excepció de la presentació de dijous, 21 de novembre, que es celebrarà a les 17:30 hores.

El primer llibre d’esta cinquena edició es titula “Trilogía: Viaja hacia el origen; Fase supernova; Interestelar” de l’autora Sandra Criado, qui el descriu com “una trilogia galàctica que despertarà en el lector la seua veritable essència, connectant amb eixe xiquet i xiqueta que està adormit”.

La presentació del següent llibre, “Fábula de Orfeo y la Catedral”, continuarà el 25 d’octubre de la mà de la seua autora, Carmen Díaz Baruque, que parlarà de l’essència del poderós so del benestar a través d’esta història que es desenvolupa en l’any 2094.

El cicle continuarà el dimecres, 30 d’octubre, amb la presentació de “Por o fugirem” per part de Francesc Gisbert, Víctor Labrado i Joan Borja, que ens parlaran de les llegendes de por des d’un altre punt de vista i un toc d’ironia. La vespra de Tots Sants, tres dels autors que millor coneixen les nostres llegendes seran els responsables d’aquestes narracions que vénen acompanyades per les suggeridores il·lustracions d’Aitana Carrasco.

Novembre començarà donant a conèixer el guanyador del Premi Altea de Novel·la i Prosa Creativa ‘Carmelina Sánchez-Cutillas 2019’ “D’amor res”, un conjunt de narracions relacionades amb l’amor, de l’autor Atoni M. Bonet, que tindrà lloc el dia 13. També l’acompanyarà Vicent Borràs, autor de “El iaio a Nova York”, guanyador del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 2019 que ens parlarà sobre la família Oliart i una situació a la qual s’enfrontaran i per a la qual ningú es sent mai preparat.

En el cas del dijous 21 de novembre, la presentació de “Piedrecilla afortunada” d’Armando Sutil Amor, serà a les 17:30 hores i inclourà un contacontes a càrrec de ‘L’Oracle de l’Est’, que des dels ulls i el sentir d’una pedreta de platja evocarà en prosa poètica la recreació contínua de la natura.

“Corsarios norteafricanos en las baronías de Polop y Benidorm” posarà fi al mes de novembre el dia 28. L’autor, Francisco Amillo Alegre, retrocedirà diversos segles per narrar els atacs corsaris a la nostra costa durant l’Edat Mitjana.

Aquesta edició de “Altea, llibres a la tardor”, conclourà el 12 de desembre amb la presentació de “El libro de la Cofradía del Santo Sepulcro de Altea (1920-2020)” dels autors Luis Fuster, Luis Morote i Berto Orozco que explicaran els inicis de la Confraria i la devoció dels alteans.

Des de la regidoria de Cultura, Aurora Serra, convidava a alteans i alteanes i amants de la literatura a participar d’esta cinquena edició en què es podrà conèixer als autors de les obres i intercanviar opinions amb els mateixos. L’edil ha destacat la variada temàtica del cicle que inclou “faules per al públic infantil amb contacontes, així com llibres de temàtica religiosa, històrica, i la presentació de les obres guanyadores del Premi Altea de Novel·la i Prosa Creativa ‘Carmelina Sánchez-Cutillas’ 2019 i el Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil 2019, entre d’altres interessants obres”.

LlibresTardor 19 – Programa

 

Pin It on Pinterest