Select Page

L’edil d’Educació i el d’Urbanisme visiten els dos centres en els quals han donat inici les obres.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez i el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco, han girat visita a les obres del Pla Edificant que han donat inici a Altea pels centres IES Altaia i CP Altea la Vella. Actuacions consistents en la reparació integral de la teulada i adequació mur aigües pluvials, pel que fa a l’IES i projecte d’actuacions d’accessibilitat al CP d’Altea la Vella.

El cost d’aquests projectes, que assumeix la Conselleria d’Educació i executa el Consistori, ascendeix a 139.541€ a l’IES Altaia i 188.722€ al CP Altea la Vella. Com ha recordat la responsable municipal d’educació, Vicenta Pérez, “els projectes van ser proposats en el seu dia pels propis centres i ara comencen a materialitzar-se amb aquest inici d’obres que significarà una millora palpable en els centres”.

El muntant total de la inversió de EDIFICANT ascendeix a 1.600.000€ i estarà destinat a millores com ara l’eliminació de les aules prefabricades del CEIP l’Olla, nou menjador escolar al CEIP les Rotes; accessibilitat al centre i adaptació de l’aula d’infantil de 2 anys al CEIP Blanquinal; millora de l’accessibilitat en els centres Garganes i Altea la Vella; reparació integral de la teulada i adequació mur aigües pluvials en IES Altaia; climatització i adequació dels espais a l’Escola Infantil de primer cicle Mini-Mòn.

L’edil d’educació Vicenta Pérez ha destacat “la inversió tan important que es va a realitzar, de més de 1.600.000€, amb aquest pla i que millorarà molt a la comunitat escolar directament i també a la ciutadania en general”.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco ha explicat que “el Pla Edificant suposa un treball addicional i un esforç a l’Ajuntament, ja que hem hagut de coordinar la redacció de les memòries i projectes d’actuació en cada centre i ara supervisar les obres, però gràcies a aquesta via de col·laboració de la Conselleria, a través del seu pressupost d’inversions, permetrà una millora en els centres educatius d’Altea “.

“Estem veient que el Pla Edificant suposa un important pla de xoc contra les faltes que vénen arrossegant els centres i el paper de Ajuntament és facilitar que així siga”; ha conclòs Jose Orozco, responsable municipal d’Urbanisme.

Pin It on Pinterest