Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha rebut als joves que participen en el programa “Empowering women in sport via media”, que té lloc del 16 al 25 de setembre i reunirà a Edirne, Turquia, a un total de 60 joves. La finalitat del programa és la de desenvolupar diferents activitats esportives i tallers de sensibilització i supressió de les discriminacions de gènere en l’esport.

La cita ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Altea, i al costat de l’alcalde, han estat presents el regidor d’Ocupació, Diego Zaragozí, i la tècnica de l’Oficina de Projectes Europeus, Paloma Verdú, a través de la qual s’han dut a terme tots els preparatius.

Els joves que participen en el projecte també han estat presents i han coincidit que es tracta d’una gran oportunitat per a conèixer gent, i una bona ocasió per a practicar i millorar l’anglès.

Diego Zaragozí, edil d’Ocupació, ha destacat que es tracta “d’una experiència molt enriquidora, coneixent altres llocs, altres punts de vista i una societat totalment diferent a la nostra”. Finalment, ha animat a tots els joves que encara no coneixen EuroAltea a estar atents a totes les iniciatives que sorgeixen des d’allí. Per la seua banda, Paloma Verdú, des de l’Oficina de Projectes Europeus ha agraït al grup, animant-los a que gaudisquen moltíssim.

Jaume Llinares, alcalde de l’Ajuntament d’Altea, ha ressaltat que el projecte és molt interessant “perquè veureu les diferències existents en la societat i aplicareu els coneixements que obtingueu, en aquest cas, a la repercussió que puga tenir en els mitjans de comunicació l’esport femení”.
Així mateix, ha animat a tots els joves al fet que seguisquen participant en tots els projectes que es proposen des de EuroAltea i ha afegit que aprenguen, compartisquen coneixements, punts de vista i idiomes, “gaudiu de l’experiència, que al final serà la que us forme com a persones”.

Pin It on Pinterest